top of page

HAPPIPEITSI

Tervetuloa tutustumaan happipeitsien monipuoliseen maailmaan!

 

Happipeitset ovat erittäin tehokkaita työkaluja, jotka soveltuvat monenlaisiin teollisiin käyttötarkoituksiin. Happipeitsiä käytetään erilaisten materiaalien, kuten teräksen, valuraudan ja muiden metallien leikkaamiseen. Happipeitsillä voidaan myös käsitellä muita vaativia materiaaleja, kuten betonia ja kiveä. Happipeitsiä voidaan myös käyttää veden alla.

Mistä happipeitsi on tehty?

 
 

Happipeitsi on tehty hitsatusta pyöreästä teräsputkesta, joka on täytetty teräslangoilla. Happipeitsi liitetään kahvaan, johon johdetaan letkun kautta happea tankista tai pullosta.

 

Standardimittaiset happipeitset ovat 3 metriä pitkiä ja ovat halkaisijaltaan 16 mm. Putken seinämävahvuus on 1,5 mm. Jokainen putki on täytetty 25 teräslangalla joiden halkaisija on 2 mm. Meiltä löytyy standardikokojen lisäksi hyvin laaja tuotevalikoima eri happipeitsiä kaikenlaisiin tarpeisiin. Kysy lisää tästä!

Mitä happipeitsi pystyy leikkaamaan?

 
 

Happipeitsillä hoidat:

 • Ruostumatonta terästä

 • Isot valut

 • Valurautaa

 • Kiveä

 • Betonia

 • Rakennusten purkutyöt


Meiltä saat myös kaikki peitsaukseen tarvittavat työkalut, kuten happipeitsikahvat, letkut, liittimet, säätimet ja varaosat! Kysy lisää!

Kannattaako minun käyttää happipeitsiä?

 
 

Moni asiakkaistamme on ollut yllättynyt, kuinka tehokas työväline happipeitsi onkaan.

Happipeitsien käytön kannattavuus riippuu monesta tekijästä, kuten materiaalien leikkaamisen laajuudesta, leikkaamisen säännöllisyydestä ja tarkkuusvaatimuksista. Tässä on muutamia merkkejä, joiden perusteella happipeitsien käyttö voi olla sinulle kannattavaa:

 • Tarvitset nopeita leikkaustuloksia: Happipeitsi on erittäin tehokas leikkaustyökalu, joka pystyy leikkaamaan läpi paksujenkin materiaalien nopeasti ja tarkasti. Jos tarvitset nopeita  leikkaustuloksia, happipeitsi voi olla sinulle erittäin hyödyllinen

 • Leikkaat usein paksuja materiaaleja: Jos leikkaat usein paksuja materiaaleja, kuten terästä tai betonia, happipeitsi on erittäin tehokas työkalu, joka voi säästää aikaa ja parantaa tuottavuutta.

 • Tarvitset liikuteltavan leikkaustyökalun: Happipeitsi on erittäin liikuteltava ja voidaan käyttää missä tahansa ja milloin tahansa. Jos tarvitset leikkaustyökalua, jota voit käyttää eri paikoissa ja olosuhteissa, happipeitsi voi olla sinulle erittäin hyödyllinen.

 • Haluat vähentää turvallisuusriskejä: Happipeitsin käyttö on turvallista, sillä se tuottaa vähemmän kipinöitä ja leikkausprosessi on hallittavissa. Jos haluat vähentää onnettomuuksien riskejä työpaikallasi, happipeitsi voi olla sinulle erittäin hyödyllinen työkalu.

 • Toiminnallesi on tärkeää, että käytettävät työkalut tukevat kestävää kehitystä ja haluat ottaa myös ympäristöseikat huomioon.  Happipeitset käyttävät puhdasta happea leikkaamiseen, jolloin vältetään fossiilisten polttoaineiden, kuten asetyleenin ja propaanin käyttöä.

 • Haluat monipuolisen leikkaustyökalun: Happipeitsi on erittäin monipuolinen leikkaustyökalu, joka voi leikata läpi useita erilaisia materiaaleja, kuten terästä, betonia ja muita metalleja. Jos tarvitset leikkaustyökalua, joka voi käsitellä useita erilaisia materiaaleja, happipeitsi voi olla sinulle erittäin hyödyllinen.

Jos nämä seikat ovat sinulle tärkeitä, on happipeitsien käyttö sinulle luultavasti kannattavaa.

 

Ota yhteyttä ja kysy, kuinka meidän happipeitset voivat viedä toimintanne uudelle tasolle!

Happipeitset ja ympäristöystävällisyys

 
 

Perinteiset polttoleikkausmenetelmät, kuten kaasuhitsaus tai plasmaleikkaus käyttävät useimmiten fossiilisia polttoaineita, kuten kaasua, asetyleenia tai propaania, joiden polttaminen tuottaa päästöjä, kuten hiilidioksidia ja typen oksideja.

Happipeitsi on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille polttoleikkausmenetelmille, koska se käyttää puhdasta happea. Happipeitsi koostuu metallisesta putkesta, joka on täytetty hapesta. Kun happipeitsi syötetään metallin läpi, happi reagoi metallin kanssa ja luo korkean lämpötilan, joka leikkaa metallin halutulla tavalla. 

 

Meille on myös tärkeää, että käyttämämme materiaali tulee EU-n sisältä.

Germinated Plant

Miten tilaan happipeitsiä?

 
 

Kauttamme saat standardikokoiset happipeitset sekä juuri sinun tarpeeseen räätälöidyt eri pituiset happipeitset, kierteillä ja ilman.

Happipeitset toimitetaan logistiikkakumppanimme avulla suoraan kohteeseen. Tilattaessa on hyvä huomioida toimitusmaksu ja happipeitsien menekki leikkauksessa - tilaa minimissään 100 kappaleen erä. Toimitusaika on tilauspäivästä ja -määrästä vaihdellen noin 2 - 7+ vuorokautta.

 

Tilaamalla happipeitset heti kun tiedätte tarpeenne tulevaisuudessa koittavan, niin sinulla on käytössä oikea määrä happipeitsiä ennen kuin tarpeenne konkretisoituu.

Olemme toimittaneet happipeitsiä teollisuuden eri tarpeisiin jo vuodesta 2005. Tiedämme kokemuksesta, että asiakkaillamme on usein kiire saada tuotteet käyttöön mahdollisimman nopeasti, jonka takia pyrimme aina nopeisiin toimituksiin.

 

Meidän avulla tilausten teko on helppoa 

ja sinä voit luottaa tuotteiden laatuun.

bottom of page