top of page

HAPPIPEITSI

Happipeitsi on polttoleikkaajan seiväs, jolla leikkaat ja paloittelet lähes kaikenlaisen materiaalin.

Polttoleikkaaja leikkaa happipeitsellä valurautaista pyöreää savupiippua

Mikä on happipeitsi?

Happipeitsi on raskaan teollisuuden käyttämä tehokas leikkaus työkalu. Happipeitsien avulla ruostumaton teräs, valurauta ja muu vaikeasti käsiteltävä materiaali saadaan leikattua tarvittavaan kokoon. Happipeitsi on erittäin tehokas työkalu pilkkomaan erilaisia materiaaleja paloiksi.

Mistä happipeitsi on tehty?

 
 

Happipeitsi on tehty hitsatusta pyöreästä teräsputkesta, joka on täytetty teräslangoilla. Happipeitsi liitetään kahvaan, johon johdetaan letkun kautta happea tankista tai pullosta.

 

Standardimittaiset happipeitset ovat 3 metriä pitkiä ja ovat halkaisijaltaan 16 mm. Putken seinämävahvuus on 1,5 mm. Jokainen putki on täytetty 25 teräslangalla joiden halkaisija on 2 mm. Kysy lisää välineistä.

Mitä happipeitsi pystyy leikkaamaan?

 
 

Happipeitsillä hoidat:

  • Ruostumatonta terästä

  • Isot valut

  • Valurautaa

  • Kiveä

  • Betonia

  • Rakennusten purkutyöt


Meiltä saat myös kaikki peitsaukseen tarvittavat työkalut, kuten happipeitsikahvat, letkut, liittimet, säätimet ja varaosat! Kysy lisää!

Suomen Polttoleikkaus Oy logo musta liekki

Miten tilaan happipeitsiä?

 
 

Kauttamme saat standardit happipeitset sekä juuri sinun tarpeeseen räätälöidyt eri pituiset happipeitset, kierteillä ja ilman.

Happipeitset toimitetaan logistiikkakumppanimme avulla suoraan kohteeseen. Tilattaessa on hyvä huomioida toimitusmaksu ja happipeitsien menekki leikkauksessa - tilaa minimissään 100 kappaleen erä. Toimitusaika on tilauspäivästä ja -määrästä vaihdellen noin 2 - 7+ vuorokautta.

 

Tilaamalla happipeitset heti kun tiedätte tarpeenne tulevaisuudessa koittavan, niin sinulla on käytössä oikea määrä happipeitsiä ennen kuin tarpeenne konkretisoituu.

Olemme toimittaneet happipeitsiä teollisuuden eri tarpeisiin jo vuodesta 2005. Tiedämme kokemuksesta, että asiakkaillamme on usein kiire saada tuotteet käyttöön mahdollisimman nopeasti, jonka takia pyrimme aina nopeisiin toimituksiin.

 

Meidän avulla tilausten teko on helppoa 

ja sinä voit luottaa tuotteiden laatuun.

bottom of page