Polttoleikkauspalvelu

Workers in Building Site

Mitä tarpeita yrityksellänne on?

Onko pihan perällä romukasa, joka pitäisi muuttaa rahaksi, mutta aika ei vain riitä?  Onko yrityksellenne tulossa isompi materiaalimäärä käsiteltäväksi, ja tarvitsette apukäsiä?  Ovatko nykyiset tekijänne eläköitymässä ja taitavia työntekijöitä on hankala rekrytoida? Kerro meille tarpeenne ja aikataulunne ja suunnittelemme sen perusteella, miten voimme olla teille hyödyksi.  Hinnoittelumme on joustavaa ja siihen vaikuttaa esimerkiksi projektin pituus, muut kustannukset ja aikataulu.  Pääasia on, että saatte mahdollisimman vähällä vaivalla tilanteenne ratkaistua.

Construction Management

Työ alkaa nopeasti ja helposti

Tiedämme, että aika on rahaa ja palveluamme kehutaankin todella nopeaksi, yksinkertaiseksi ja luotettavaksi. Palveluksi, joka säästää vaivaa ja rahaa. Kun ammattilainen on asialla, voitte keskittyä omaan ydinosaamiseen, samalla kun taitavat polttoleikkaajamme hoitavat loput.  Meillä joku vastaa aina puhelimeen ja saatte nopeaa palvelua, jos teille herää kysymyksiä. Suomessa on tiukka lainsäädäntö ulkopuolisen työntekijän käytöstä.  Meillä on vankkaa osaamista tässäkin asiassa.  Me huolehdimme kaikista viranomaisilmoituksista puolestanne.

Metal Furnace

Joustavaa ja tehokasta palvelua

Me vastaamme siitä, että ammattimaiset polttoleikkaajat ovat sovitusti paikalla.  Teille jää pelkästään perehdytys ja työn valvonta.  Polttoleikkajilla on paljon kokemusta eri paikoissa toimimisesta ja he pääsevät nopeasti kartalle.  Polttoleikkaajamme ovat tunnollisia ja taitavia ja kunnioitamme heidän osaamistaan todella paljon.  Työturvallisuus on meille hyvin tärkeää ja tämän takia polttoleikkaajat tekevät töitä aina pareittain.  Tällä tavalla työ tulee myös nopeammin tehtyä.  Haluamme olla Suomen parhaita!

Kun käytätte meidän polttoleikkauspalvelua, saatte:

  • Kokeneen ja osaavan ammattilaisen, jolla on vuosien kokemus mm. romupihoilla toimimisesta.

  • Työntekijän, jolla on kaikki suojavarusteet ja työkalut mukanaan.

  • Kaikilla polttoleikkaajillamme on tulityökortti, työturvallisuuskortti, Valttikortti sekä myös asbestityökortti (EU)

  • Tiedät tarkalleen polttoleikkauksen kulut

  • Voit rauhassa keskittyä ydinosaamiseenne, samalla kun polttoleikkaajat käsittelevät metalliromun.

  • Työntekijät ovat vastuuvakuutettuja

Haluatko polttoleikkauksen ammattilaiset avuksesi?